35,10,0,50,1
25,600,60,2,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
1,2,1,0,0,46,15,5,2,1,0,20,0,1
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR
WZS ZATOR

logo WZS

Wielozawodowy Zespół Szkół im. Rotmistrza Witolda Pileckiego w Zatorze

 6

       
    22 września na łowisku wędkarskim „Podolsze” odbyły się Mistrzostwa Szkół Gastronomicznych w przyrządzaniu potraw z karpia. W konkursie uczestniczyło pięć drużyn: z Krakowa, Radoczy, Tarnowa, Oświęcimia i Zatora.

      Naszą szkołę reprezentował kobiecy team: Julia Klaja z klasy II i Dominika Dzidek z klasy IV. Uczennice przygotowały Grillowanego karpia, marynowanego w kiszonej cytrynie z pieczonymi ziemniakami i sałatką z ogórka. Profesjonalna organizacja pracy oraz smak gotowej potrawy zostały docenione przez jury w skład, którego wchodzili kucharze należący do Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Dziewczyny spisały się znakomicie i zdobyły pierwsze miejsce.

Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów !

 

 

Wstecz

 

   Współpraca:

  1   2345678910111213
Początek strony